Sponsorerede jobbudgetter

Med Indeed betaler du kun, når jobsøgere klikker på dine job. Når du sponsorerer et job på Indeed, kan du vælge fra budget mulighederner: Enkel og Avanceret.

Kategori

Enkel

Avanceret

Opsætning

Vælg hvor meget du vil betale pr. dag eller pr. måned

Vælg hvor meget du ønsker at betale totalt

Tidsramme

Gentagne - det daglig eller månedligt budget kan du indstille til automatisk at blive fornyet i slutningen af kalendermåneden.

Publiceringstid- når dit jobbudget er udløbet, bliver posteringen fjernet, og du kan forøge dit budget for at genaktivere

Maksimal omkostning pr. klik (CPC)

Indeed administrerer din Maksimal omkostning pr. klik baseret på hvor meget dit daglige eller månedlige budget er

Du administrer manuelt din Maksimal omkostning pr. klk

Hvornår ophører forbruget?

Du kan til enhver tid pausere eller lukke dine job, så vel som at angive en slutdato

Jobbet vil automatisk stoppe, når budgettet er opbrugt. Du kan også til enhver tid pausere eller lukke dit job, eller angive en slutdato

Job Budget

Dit jobbudget er et værktøj, der tillader dig at kontrollere, hvad du bruger på at annoncere dit job. Enkelt budget vil administrere dine betalinger for planlagte fornyelser indtil jobbet er pauseret, lukket eller det når den valgte slutdato. Avanceret budget vil blive brugt når klik fra jobsøgere sker og vil blive stoppet når budgettet er udløbet, pauseret eller lukket.

Maksimal omkostning pr. klik

Din maksimale omkostning pr. klik (CPC) påvirker synligheden af dine sponsorerede jobs på Indeed. Jo højere din Maksimale CPC er, jo tættere på side 1 vil dit job blive placeret. Maksimal CPC bør baseres på krav til færdigheder for den stilling, du forsøger at udfylde. For Enkelt budget vil et højere dagligt eller månedligt budget tillade for et højere CPC bud i søgeresultater. Med Advanceret budget vil du være i stand til manuelt at indstille dit CPC.