Ændring af jobstatus

Du kan altid ændre status for dit sponsorerede jobopslag på Indeed. Hvis du har et tilstrækkeligt antal ansøgere eller ansætter en ansøger, kan du sætte jobopslaget på pause eller lukke det. Du har altid mulighed for at åbne jobbet igen. Ændringen vises stort set med det samme.

Gør følgende for at ændre status for et sponsoreret job:

1. Gå til employers.indeed.com, og log på.
  2. Klik på "Jobs" øverst på siden.
  3. Klik på "Status" for jobbet til højre på siden.
  4. Vælg den status (Åbent, Sat på pause, Lukket), som jobbet skal ændres til på rullemenuen.

Åbent – jobbet skal kunne ses i søgeresultaterne, og der bruges af budgettet.

Sat på pause – jobbet skal fjernes fra søgeresultaterne, men fortsat være synligt på joboversigten

Lukket - jobbet skal fjernes fra søgeresultaterne og fra joboversigten og arkiveres, så det efterfølgende kan bruges som reference

Tip: Hvis jobbet er lukket, og du gerne vil genåbne det, skal du først klikke på linket "Vis lukkede" i øverste højre hjørne af siden.