Fordele ved sponsorerede job

Sponsorerede job vises øverst i Indeeds søgeresultater, når man søger i basen. Når man foretager en jobsøgning på Indeed, vises sponsorerede job fremhævet over de almindelige søgeresultater, så der opnås maksimal eksponering over for de relevante jobsøgere.

Fordele ved sponsorering:

• Sponsorerede job beholder deres høje synlighed øverst i søgeresultaterne, skaber mere trafik på dine job og forøger antallet af ansøgninger, som dine jobannoncer skaber.
  • Sponsorerede job beholder deres topplacering, så du fortsat får kvalificerede ansøgere, mens de almindelige "gratis" jobannoncer helt naturligt ryger ned i søgeresultaterne med tiden.

Hvis du har job på din virksomheds hjemmeside, skal du gå til indeed.com/rekruttering og klikke på Sponsorer job fra dit websted.  Hvis du ikke har job på dit websted, kan du slå dem op direkte på Indeed. Gå til indeed.com/rekruttering, og klik på Opret et job. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.