Sponsorering af et job

Sponsorerede job er de første job, som man ser i Indeeds søgeresultater. Når nogen udfører en jobsøgning på Indeed, vises sponsorerede job før andre job i søgeresultaterne for at få maksimal synlighed hos de relevante jobsøgere.

Fordele ved sponsorering:

• Sponsorerede job beholder deres prominente synlighed øverst i søgeresultaterne, forhøjer traffikken til dine job med op til 500% og forhøjer antallet af ansøgninger som dine job modtager.
  • Sponsorerede job på Indeed får op til 5 gange flere klik end andre job, så du kan finde det rigtige talent hurtigt.
  • Sponsorerede job beholder premium placering så du fortsat får kvalificerede ansøgere mens andre eller "gratis" job falder nedad i søgeresultaterne med tiden.

Hvis du har job på dit firmas hjemmeside, besøg Indeed og klik Sponsorer job fra dit websted. Hvis du ikke har job på din hjemmeside, så kan du annoncere dem direkte på Indeed. Besøg  Indeed og klik på opret job. Du bedes venligst kontakte os hvis du har nogen spørgsmål.