Track ansøgninger sendt via din hjemmeside

Conversion Tracker er en unik javascript kode (pixel) som tæller fuldførte ansøgninger som følge af klik på dine jobannoncer på Indeed. Hvis du ved hvor mange ansøgninger du har fået fra Indeed, vil det gøre det nemmere at evaluere og sammenligne effektiviteten af dine Indeed annoncer.

Hvilke data vil Conversion Tracker opfange?

• Conversion Tracker opfanger faktiske sammenlagte data for ansøgninger sendt som følge af at klikke på din jobannonce på Indeed. Der bliver ikke opfanget nogle personlige oplysninger fra ansøgerne - det er ganske enkelt en tæller som registrerer at der har været en conversion.

Hvordan starter jeg Conversion Tracker koden?

• Indeed vil give dig en unik javascript kode.
  • Denne kode skal tilføjes til din side på dit websted som vises efter en ansøger indsender en ansøgning.

Skal jeg gøre noget efter Conversion Tracker er installeret?

• Conversion Tracker vil automatisk begynde at logge ansøgninger fra ansøgere, der kommer fra Indeed.
  • Du bedes give Indeed besked så vi kan bekræfte at koden er blevet installeret og at den tracker ansøgninger rigtigt.