Om Indeed

Indeed er verdens førende job websted og den mest populære ansættelseskilde for tusindvis af arbejdsgivere. Vores job søgemaskine giver ansøgere adgang til millioner af job fra hele internettet. Når du betaler for at reklamere dine job på Indeed, hjælper du dit job til at blive set af kvalificerede ansøgere til enhver type job.

Med Indeed får du:

• Mere traffik og ansøgninger til færre penge med betal pr. klik annoncering.
  • Ingen kontrakter, minimum beløb og ingen forpligtelser — du kan lukke dit job til enhver            tid
  • Fremtrædende placering når du betaler for et sponsoreret job
  • Lave omkostninger pr. ansættelse og resultater der kan måles.
  • Mulighed for at slå en stilling op gratis*

For yderligere oplysninger, bedes du venligst kontakte os.

*I henhold til vores vilkår