Redigering af et job

Det er let at redigere et sponsoreret job på Indeed. Vi anbefaler, at du læser Skriv effektive jobtitler og beskrivelser, for at sikre, at dine job er optimeret til at skabe de bedste resultater.

Individuelle opdateringer

Gør følgende for at redigere oplysningerne om et job:

1. Gå til employers.indeed.com, og log på din konto.
  2. Klik på "Jobs" øverst på siden.
  3. Klik på "Rediger job" under jobtitlen.

Fra redigeringsskærmen kan du:

• redigere jobtitel, sted, jobbeskrivelse, budget og jobstatus
  • bruge mulighederne for tekstformatering som for eksempel fed, kursiv og punktopstilling for at forbedre jobannoncens udseende. Disse muligheder findes over feltet Jobbeskrivelse.
  • Du kan ændre status på et job til Åbent, Sat på pause eller Lukket ved at bruge rullemenuen under jobbeskrivelsen.

Bemærk: Job, der er sat på pause, er fortsat synlige i din oversigt. Lukkede job er skjulte, men kan ses ved at klikke på "Vis lukkede".

Masseopdateringer

1. Gå til employers.indeed.com, og log på din konto.
  2. Klik på "Jobs" øverst på siden.
  3. Vælg afkrydsningsfeltet til venstre for de job, der skal opdateres.

Status:

• Vælg Åbent, Lukket eller Sat på pause.
  • Bekræft dine statusændringer ved at klikke på OK.

Budget:

• Du kan vælge mellem muligheder: tilføj budget eller indstil et månedligt budget pr. job.
  • Tilføj et budget ved at vælge et af de anbefalede budgetbeløb (20 €, 40 € eller 80 €) eller selv angive et beløb. Husk at klikke på Tilføj budget.
  • Tilføj et månedligt budget ved at vælge det beløb, som du vil betale pr. måned, og klikke på Angiv budget.