Redigering af et job

Det er meget nemt at redigere dit job på Indeed. Vi anbefaler at du læser Skriv effektive jobtitler og beskrivelser for at sikre at dine job er optimeret til at få de bedste resultater.

Individuelle opdateringer

For at redigere dine jobdetaljer:

1. Besøg Indeed og log på din konto.
  2. Klik "Rediger job" på arbejdsgiver dashboard (instrumentpanel).

Fra redigeringsskærmen kan du:

• Redigere din jobtitel, lokalitet og jobbeskrivelse.
  • Brug vores tekst formateringsmuligheder som for eksempel fed, kursiv og punkter for at forbedre din job annonces udseende.  Disse muligheder kan findes nedenunder jobbeskrivelsesfeltet.
  • Ændre status på din job annonce til Åbent, Pause eller Lukket ved at bruge rullegardinsmenuen under jobbeskrivelsen.

Bemærk: Job der holder pause forbliver synlige på dit dashboard. Lukkede job er skjulte men kan ses ved at klikke "vis lukkede".

Flere opdateringer

For at redigere dine jobdetaljer eller indstille et budget:

1. Besøg Indeed og log på din konto.
  2. Vælg afkrydsningsfeltet til venstre for de job som du vil opdatere.

Status:

1. Vælg Åbent, Lukket eller Pause.
  2. Bekræft dine status-ændringer ved at klikke OK.

Budget:

• To muligheder at vælge fra; tilføj budget eller indstil et månedligt budget pr. job.
  • For at tilføje budget, vælg et af de anbefalede budget beløb (20€, 40€ eller 80€) eller vælg et tilpasset beløb. Husk at klikke Tilføj budget.
  • For at indstille et månedligt budget, vælg beløbet som du vil betale pr. måned og klik Indstil budget.