Ydelsesrapporten

For at vide hvor effektivt dit  sponsorerede job på Indeed er, giver vi dig en ydelsesrapport på din Indeed konto.

For at se din ydelsesrapport:

1. Besøg Indeed og log på.
  2. Klik på "ydelsesrapport" nederst på job fanen.
  3. Vælg fra listen hvilket sponsorerede job du vil se.
  4. Du kan ændre tidsrummet til venstre på siden.

Klik: Antallet af gange en ansøger klikker på dit sponsorerede job for at se alle job detaljer.

Visninger: Antallet af gange dit sponsorerede job vises i søgeresultaterne.

CTR (Klikfrekvens): Forholdet af visninger til klik

Pris pr. klik: Beløbet du skal betale for hvert klik du modtager i gennemsnit

Omkostninger: Beløbet du skal betale for dit sponsorerede job

Ansøgninger: Antallet af ansøgere der har ansøgt om dit sponsorerede job.

Ansøgningsfrekvens: Andelen af ansøgere som søger stillingen efter de har klikket på dit sponsorerede job.

Pris pr. ansøgning: Dine omkostninger delt med antallet af ansøgninger