Indeed Ansøg

Indeed Ansøg lader jobsøgere søge job i løbet af få sekunder på computere og mobile enheder ved at bruge et Indeed CV eller et traditionelt CV. Hvis du opslår jobs direkte hos os, bruger dine jobs allerede Indeed Ansøg gratis!

Fordele:

• Hundrede tusinder af job over hele verden på Indeed og vores partneres websteder understøtter nu Indeed Ansøg. Hvis du annoncerer direkte hos os, bliver dine job aktiveret automatisk.
  • Job har tydelige titler i Indeeds søgeresultater, så ansøgere ved hvilke job de kan søge ved at bruge denne nemme metode.
  • Hold øje med hvor mange ansøgninger du modtager fra Indeed via din ydelsesrapport.
  • Ansøgninger sendes til dig via dit ansøger tracking system eller via email.
  • Barrierer til fuldførelse af en ansøgning reduceres og antallet af ansøgere forhøjes.

Mobil og tablet enheder:

• Indeed er den #1 mobile jobsøgningsapplikation i over 20 lande.
  • Du kan bruge Indeed Ansøg til at skabe interesse og modtage ansøgninger fra mobile ansøgere, selv hvis dit karriere websted ikke er aktiveret til mobil.
  • Med mere end to millioner nye CVer tilføjet til Indeed fra hele verden hver måned kan et stigende antal mennesker søge job ved at bruge et Indeed CV på en smart telefon eller tablet.

Vil du tilføje Indeed Ansøg til dine job? Kontakt os for at lære mere.