Faktureringscyklus

Din Indeed faktureringscyklus begynder når det kreditkort du angiver er godkendt. Der vil muligvis reserveres 1,00 $ (eller tilsvarende beløb i din lokale valuta) på et nyt kreditkort, afhængigt af den udstedende banks krav. Denne ophæves typisk inden for tre hverdage. Du kan kun angive et kreditkort pr. konto.

Typisk faktureringscyklus:

Din saldo er omkostningerne for alle sponsorerede job annonceret på din konto.

• Omkostninger vil blive opkrævet med det samme når du når €25  og igen ved hver €500.
  • Enhver udestående saldo vil blive behandlet den første dag i den næste måned.

Udover EUR, understøtter Indeed også de følgende valutaer: USD, GBP, CAD, AUD, CHF, INR, SGD, BRL og JPY.

For at opdatere kreditkortet på din konto:

• Besøg Indeed og log på.
  • Klik på din email i det øverste højre hjørne.
  • Naviger til Faktureringsoplysninger.