VAT/moms (EU kunder)

Indeeds europæiske hovedkvarter ligger i Dublin, Irland og reguleres af irsk lovgivning. Derfor er vi forpligtet til at tilføje moms (VAT - Value Added Tax) til alle annonceringsomkostninger.

• Irske annoncører skal betale moms og du skal indtaste et gyldigt moms nummer på din konto.
  • Annoncører fra EU lande skal betale 0% moms, hvis du angiver et gyldigt moms nummer på din konto.
  • Annoncører fra lande uden for EU skal ikke betale moms og moms feltet vil ikke være synligt på din konto.

Du bedes sikre at du opkræves den rigtige moms på de klik du har modtaget på din sponsorerede annoncekampagne ved at tilføje dit firmas moms nummer til din Indeed konto hvor det er påkrævet.

Tilføj dit moms nummer:

• Besøg Indeed og log på din konto.
  • Vælg faktureringsoplysninger fra rullegardinsmenuen (øverst til højre på skærmen).
  • Indtast dit momsnummer i det rigtige felt og klik "Fortsæt" for at opdatere din konto.