Redigering af min Firmaside

Efter du har oprettet din Firmaside, er det nemt at lave ændringer. Vi har inkluderet trin-for-trin instruktioner nedenfor til at hjælpe dig med at komme i gang.

Rediger din Firmaside:

1. Log på din Indeed konto.
  2. Klik på "Firmasider" fanen øverst på siden.
  3. Klik "Rediger side" på højre side af din Firmaside.

For at oploade et overskriftsbillede:

1. Klik "Rediger side" på højre side af din Firmaside.
  2. Vælg "Vælg billede" under "Overskriftsbillede".
  3. Vælg din overskriftsbillede fil og vælg "Luk op".

TIP: Overskriftsbilleder skal være på mindst 980x200 pixel og størrelsen kan justeres. Vi anbefaler at man oploader billeder i JPEG format.

For at oploade et firmalogo:

1. Klik "Rediger side" på højre side af din Firmaside.
  2. Vælg "Vælg billede" under "Firmalogo".
  3. Vælg din fil med logobilleder og vælg "Luk op".

TIP: Logoer skal være på 400x160 pixel og størrelsen kan justeres. Vi anbefaler at man oploader billeder i JPEG format.

For at oploade kundetilpasset indhold:

1. Klik "Rediger side" på højre side af din Firmaside.
  2. Vælg "Video", "Billede" eller "Tekst" under "Tilpasset Indhold".
  3. Opload din fil eller indsæt tekst og klik "Gem".

TIP: Vi anbefaler at man oploader billeder i et 16:9 format og i JPEG format. For at ændre rækkefølgen af tilpasset indhold, klik på pilene ved siden af hvert element når det er oploadet.

For at integrere sociale medier:

1. Klik "Rediger side" på højre side af din Firmaside.
  2. Vælg "Rediger" under "Links".
  3. Indsæt URL til din Twitter/Facebook konto.
  4. Klik "Gem". Din feed vil automatisk blive vist på din Firmaside.