Slå et job op

At slå et job op på Indeed er den hurtigste måde for dig at få dit job set af millionvis af jobsøgere. Du kan slå det op gratis* eller sponsorere en stilling og kun betale, når en ansøger klikker på din stilling.

Slå et job op, hvis du allerede har en Indeed konto:

1. Besøg employer.indeed.com og log på
  2. Klik "Slå et job op" i det øverste højre hjørne af siden
  3. Indtast jobdetaljerne på den næste skærm og klik "fortsæt"
  4. Indtast jobkravene på den næste skærm og klik "fortsæt"
  5. Se forhåndsvisning af dit job på den næste skærm og klik "bekræft"

Slå et job op, hvis du ikke allerede har en Indeed konto:

1. Besøg indeed.com/hire
  2. Klik "Slå job op"
  3. Opret en Indeed konto
  4. Indtast jobdetaljerne på den næste skærm og klik "fortsæt"
  5. Indtast jobkravene på den næste skærm og klik "fortsæt"
  6. Se forhåndsvisning af dit job på den næste skærm og klik "bekræft"

Når du har indtastet nogle enkelte ekstra kontooplysninger og du har valgt dine budgetindstillinger,vil dit job være live på Indeed inden for kort tid.

*I henhold til vores vilkår