Sådan bruges besked pladsholdere

Besked pladsholdere hjælper dig med at personliggøre hver besked, som du sender til en ansøger, ved at inkludere bestemte egenskaber i forbindelse med stillingen eller ansøgeren, som for eksempel ansøgerens navn og stilling titlen. Med besked pladsholdere, kan du gemme en skabelon og sende den til flere ansøgere uden at du skal udskifte stillingen eller ansøgerens oplysninger manuelt.

Tilgængelige pladsholdere omfatter:

•      {KANDIDAT_NAVN} → indsætter ansøgerens navn
  •      {JOB_TITEL} → indsætter stillingtitlen
  •      {JOB_STED} → indsætter lokaliteten hvortil ansøgeren har indsendt en ansøgning
  •      {VIRKSOMHEDS_NAVN} → indsætter firmaets navn

Eksempel på besked:

Emne:

Din ansøgning til {JOB_TITEL} i {JOB_STED}

Selve teksten:

Hej {KANDIDAT_NAVN},

Tak for din ansøgning til {VIRKSOMHEDS_NAVN}! Kan du fortælle os hvilke timer, du er til rådighed til at arbejde i løbet af ugen?

Hvad ansøgeren vil se:

Emne:

Din ansøgning til Sales Representative i København

Selve teksten:

Hej Frederik Nielsen,

Tak for din ansøgning til Net Solutions! Kan du fortælle os hvilke timer, du er til rådighed til at arbejde i løbet af ugen?