Miten työpaikkojen budjetteihin tehdään muutoksia

Lisää työpaikan perusbudjetteja näin:

1. Mene osoitteeseen indeed.com/hire ja kirjaudu sisään
  2. Valitse sivun yläreunasta ”Työpaikat”
  3. Napsauta työnkuvauksen alla olevaa “muokkaa työpaikkaa” -linkkiä
  4. Lisää työpaikan budjettia päivä- tai kuukausikohtaisesti. Mitä suurempi budjetti, sitä kilpailukykyisempi työpaikkailmoituksesta tulee.
  5. Viimeistele napsauttamalla ”Tallenna työpaikka”

Lisää työpaikan laajaa budjettia ja suurinta napsautuskohtaista hintaa näin:

1. Mene osoitteeseen indeed.com/hire ja kirjaudu sisään
  2. Valitse sivun yläreunasta ”Työpaikat”
  3. Napsauta työnkuvauksen alla olevaa “muokkaa työpaikkaa” -linkkiä
  4. Lisää työpaikan budjettia ja suurinta napsautuskohtaista hintaa sivun alareunassa
    • Työpaikan budjetti on kumulatiivinen.  Jos olet jo käyttänyt 100 dollaria ja haluat käyttää toiset 100 dollaria, työpaikan budjetin on oltava $200.
  5. Viimeistele napsauttamalla ”Tallenna työpaikka”

Esimerkki: Jos suurin napsautuskohtainen hinta on $1, ja työpaikan budjetti on $150, vähintään 150 ihmistä voi napsauttaa sponsoroitua työpaikkaasi ennen kuin työpaikan budjetti kuluu loppuun.

Yllä olevat esimerkit ovat dollareissa, mutta Indeed tukee kaikkia seuraavia valuuttoja: AUD, BRL, CAD, CHF, EUR, GBP, INR, JPY, SGD ja USD (saatavuus riippuu laskutusmaastasi).

Vaihtaminen Perusbudjetista Laajaan:

(Sinun täytyy luoda uusi työilmoitus tehdäksesi tämän.)

Vaihe 1 - Kopioi työnkuvaus ja sulje työpaikka

1. Mene osoitteeseen indeed.com/hire ja kirjaudu sisään
  2. Valitse sivun yläreunasta ”Työpaikat”
  3. Napsauta työnkuvauksen alla olevaa “muokkaa työpaikkaa” -linkkiä
  4. Valitse ja kopioi koko työnkuvaus
  5. Vaihda tilaksi suljettu
  6. Viimeistele napsauttamalla ”Tallenna työpaikka”

Vaihe 2 - Luo uusi työpaikka

1. Valitse oikeassa yläkulmassa oleva sininen ”Julkaise työpaikka” -painike
  2. Julkaise työpaikka suorittamalla vaiheet
  3. Kun pääset työnkuvaukseen, liitä siihen kopioimasi työnkuvaus
  4. Valitse budjetiksi perusbudjetti

Vaihtaminen Laajasta Perusbudjettiin :

(On parasta luoda uusi ilmoitus, mutta voit muuttaa budjettia)

1. Mene osoitteeseen indeed.com/hire ja kirjaudu sisään
  2. Valitse sivun yläreunasta ”Työpaikat”
  3. Napsauta työnkuvauksen alla olevaa “muokkaa työpaikkaa” -linkkiä
  4. Työpaikan budjetin alla ja tyypin vieressä: Laaja, valitse “Muuta”
  5. Valitse avattavasta valikosta “Perus”
  6. Aseta päivä- tai kuukausibudjetti
  7. Viimeistele napsauttamalla ”Tallenna työpaikka”

Huomaa, että asiakkaita, joiden laskutusmaa on Brasilia, laskutetaan vain Brasilian realeissa, ja asiakkaita, joiden laskutusmaa on Intia, laskutetaan vain Intian rupioissa.