Kuinka muutan työpaikkani tilaa?

Voit muuttaa työpaikkasi tilaa seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen employers.indeed.com ja kirjaudu sisään.
  2. Napsauta sivun ylälaidasta "Työpaikat".
  3. Napsauta sivun oikeasta laidasta työpaikan "Tila".
  4. Valitse työpaikkailmoitukselle haluamasi tila (avoin, keskeytetty tai suljettu) pudotusvalikosta.

Määrittämällä työpaikkasi tilan voit hoitaa rekrytointiprosessisi organisoidusti ja hallinnoida kulutustasi (jos ilmoituksesi on Sponsoroitu työpaikka). Voit muuttaa sponsoroidun työpaikkailmoituksesi tilaa Indeedissä milloin tahansa työnantajan koontinäytön Työpaikat-välilehdellä napsauttamalla "Tila" ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon pudotusvalikosta.

Mitä työpaikan eri tilat tarkoittavat?

Avoin: Työpaikkasi näkyy hakutuloksissa. Sponsoroidun työpaikan budjetti alkaa kulua, ja se saa lisää näkyvyyttä, joka auttaa sinua saamaan lisää hakemuksia.

Keskeytetty: Työpaikkasi poistetaan hakutuloksista siihen asti, kunnes jatkat ilmoituksen esittämistä tai suljet sen, mutta se säilyy edelleen näkyvillä työpaikkojen koontinäytöllä. Jos saat paljon hakemuksia, voit välillä muuttaa työpaikan tilan "Keskeytetyksi" arvioidaksesi sinuun jo yhteyttä ottaneita hakijoita.

Suljettu: Työpaikka poistetaan hakutuloksista ja työpaikkojen koontinäytöltä ja arkistoidaan myöhempää käyttöä varten. Voit sulkea työpaikkailmoituksen, jos olet jo palkannut tehtävään jonkun, sinulla on tarpeeksi hakijoita tai tehtävää ei enää tarvitse täyttää.