Työpaikan tilan muuttaminen

Voit muuttaa milloin tahansa sponsoroidun työpaikkailmoituksen tilaa Indeed-sivustolla. Jos sinulla on jo tarpeeksi hakijoita tai jos olet jo palkannut jonkun, voit keskeyttää tai sulkea työpaikkailmoituksen. Voit myös avata työpaikkailmoituksen uudelleen milloin tahansa. Muutokset näkyvät sivustolla lähes välittömästi.

Sponsoroidun työpaikkailmoituksen tilan muuttaminen:

1. Siirry osoitteeseen employers.indeed.com ja kirjaudu sisään.
  2. Napsauta kohtaa "Työpaikat" sivun ylälaidassa.
  3. Napsauta työpaikan kohtaa "Tila" sivun oikeassa laidassa.
  4. Valitse työpaikkailmoitukselle haluamasi tila (avoin, keskeytetty, suljettu) pudotusvalikosta.

Avoin – työpaikka näkyy hakutuloksissa ja budjettisi alkaa kulua.

Keskeytetty – työpaikka poistetaan hakutuloksista, mutta se säilyy näkyvillä työpaikkojen koontinäytöllä.

Suljettu – työpaikka poistetaan hakutuloksista ja työpaikkojen koontinäytöltä ja arkistoidaan myöhempää käyttöä varten.

Vinkki: jos olet sulkenut työpaikkailmoituksen, mutta haluat avata sen uudelleen, sinun on napsautettava ensin "Näytä suljetut" -linkkiä sivun oikeassa yläkulmassa.