Kieliasetusten muuttaminen

Kun luot Indeed-tilin, kieliasetuksesi määritetään automaattisesti sen maan mukaan, jonka sivustoversiolla kirjauduit sisään. Voit kuitenkin halutessasi muuttaa kieliasetuksiasi, jos haluat saada tukea eri kielellä.

Jos työpaikkasi julkaistaan suoraan Indeedissä:

1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa employers.indeed.com
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa sähköpostiosoitettasi
  3. Valitse alasvetovalikosta kohta Yritystili.
  4. Valitse haluamasi kieli alasvetovalikosta kohdasta Valinnat.
  5. Tallenna asetuksesi klikkaamalla painiketta Säästä.

Jos työpaikkojasi ei julkaista suoraan Indeedissä:

1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa employers.indeed.com
  2. Klikkaa Tili-välilehteä vasemmalla puolella Indeed-logon alla.
  3. Valitse haluamasi kieli alasvetovalikosta kohdasta Valinnat.
  4. Tallenna asetuksesi klikkaamalla painiketta Säästä.