Kuitti

Indeed-maksujen dokumentoimiseksi voit tulostaa kuitit ilmoittajan tililtäsi.

Näin näet omat kuittisi:

1. Mene sivustolle Indeed ja kirjaudu sisään
  2. Napsauta sähköpostiosoitettasi oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Laskutushistoria pudotusvalikosta. Sivu näyttää oletusarvoisesti sen hetkisen kuukauden maksut.
  4. Napsauta sivun oikeassa reunassa olevaa Muuta-painiketta, niin voit muuttaa ajanjaksoa ja nähdä aikaisemmat maksut.
  5. Napsauta Tulostettava kuitti, niin näet kuitin. Tämä linkki on saatavulla, kun maksu on käsitelty.

VINKKI: Sinun on kirjauduttava sisään työnantajan tiliisi, jotta pääset käsiksi kuitteihin.