Työilmoituksen muokkaaminen

Työilmoituksen muokkaaminen Indeedissa on hyvin helppoa. Suosittelemme, että luet oppaan Tehokkaan työnimikkeen ja työn kuvauksen kirjoittaminen. Sen avulla varmistat, että ilmoituksesi on optimoitu parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Yksittäiset päivitykset

Työpaikan tietojen muokkaaminen:

1. Mene sivustolle Indeed ja kirjaudu sisään tiliisi
  2. Napsauta Muokkaa työilmoitusta työnantajan hallintapaneelissa

Muokkausnäytössä voit:

• muokata työnimikettä, sijaintia ja työn kuvausta
  • käyttää muotoiluasetuksia, kuten lihavointia, kursivointia ja luetelmamerkkejä, työilmoituksen ulkonäön parantamiseksi. Löydät nämä vaihtoehdot Työn kuvaus -kentän alta
  • muuttaa työpaikkailmoituksen tilaksi avoin, keskeytetty tai suljettu työn kuvauksen alla olevasta pudotusvalikosta

Huomaa: Keskeytetyt työpaikat jäävät hallintapaneeliin näkyviin. Suljetut työpaikat piilotetaan, mutta ne saa näkyviin napsauttamalla kohtaa Näytä suljetut.

Joukkopäivitykset

Työpaikan tietojen muokkaaminen tai budjetin määritteleminen:

1. Mene sivustolle Indeed ja kirjaudu sisään tiliisi
  2. Valitse vasemmalla oleva valintaruutu jokaisen päivitettävän työpaikan kohdalla

Tila:

1. Valitse avoin, suljettu tai keskeytetty
  2. Vahvista tilan muutos napsauttamalla OK

Budjetti:

• Valittavan on kaksi vaihtoehtoa: lisää budjetti tai määritä työpaikkakohtainen kuukausittainen budjetti
  • Jos haluat lisätä budjetin, valitse jokin suositelluista budjettisummista (100 €, 200 € tai 300 €) tai omavalintainen summa. Muista napsauttaa kohtaa Lisää budjetti.

Jos haluat määrittää kuukausittaisen budjetin, valitse haluamasi kuukausittainen summa ja napsauta Aseta budjetti