Työpaikkailmoituksen muokkaaminen

Sponsoroidun työpaikkailmoituksen muokkaaminen Indeed-sivustolla on hyvin helppoa. Suosittelemme, että luet oppaan Tehokkaan työnimikkeen ja työn kuvauksen kirjoittaminen. Sen avulla varmistat, että ilmoituksesi on optimoitu parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Yksittäiset päivitykset

Työpaikan tietojen muokkaaminen:

1. Siirry osoitteeseen employers.indeed.com ja kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Napsauta kohtaa "Työpaikat" sivun ylälaidassa.
  3. Napsauta kohtaa "Muokkaa työpaikkaa" työnimikkeen alapuolella

Muokkausnäytössä voit

• muokata työnimikettä, sijaintia, työn kuvausta, budjettia ja työpaikan tilaa
  • käyttää muotoiluasetuksia, kuten lihavointia, kursivointia ja luetelmamerkkejä, työpaikkailmoituksen ulkonäön parantamiseksi. Löydät nämä vaihtoehdot Työn kuvaus -kentän yläpuolelta
  • muuttaa työpaikkailmoituksen tilaksi avoin, keskeytetty tai suljettu työn kuvauksen alla olevasta pudotusvalikosta.

Huomaa: Keskeytetyt työpaikkailmoitukset jäävät näkyviin koontinäyttöön. Suljetut työpaikkailmoitukset piilotetaan, mutta ne saa näkyviin napsauttamalla kohtaa "Näytä suljetut".

Joukkopäivitykset

1. Siirry osoitteeseen employers.indeed.com ja kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Napsauta kohtaa "Työpaikat" sivun ylälaidassa.
  3. Valitse vasemmalla oleva valintaruutu jokaisen päivitettävän työpaikan kohdalla.

Tila:

• Valitse avoin, suljettu tai keskeytetty.
  • Vahvista tilan muutos napsauttamalla OK.

Budjetti:

• Valittavana on kaksi vaihtoehtoa: lisää budjetti tai määritä työpaikkakohtainen kuukausittainen budjetti.
  • Jos haluat lisätä budjetin, valitse jokin suositelluista budjettisummista (100 €, 200 € tai 300 €) tai omavalintainen summa. Muista napsauttaa kohtaa "Lisää budjetti".
  • Jos haluat määrittää kuukausittaisen budjetin, valitse haluamasi kuukausittainen summa ja napsauta kohtaa Aseta budjetti