Kuinka voin muokata työpaikkaani?

Työpaikan tietojen muokkaaminen:

1. Siirry osoitteeseen employers.indeed.com ja kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Napsauta kohtaa "Työpaikat" sivun ylälaidassa.
  3. Napsauta kohtaa "Muokkaa työpaikkaa" työnimikkeen alapuolella.
  4. Napsauta Muokkaa-linkkiä minkä tahansa muokattavan osion kohdalla
  5. Muutettuasi työpaikan tietoja valitse "Päivitä" sivun oikeassa alalaidassa
  6. Valitse "Vahvista" sivun oikeassa alalaidassa

Voit muokata työpaikkojasi Indeedissä helposti kirjautumalla sisään työnantajan koontinäytölle ja siirtymällä Työpaikat-välilehdelle.

Muokkaamalla seuraavia osioita voit saavuttaa parempia tuloksia:

Työn sisältö Jos haluat tavoittaa enemmän päteviä työnhakijoita, tarkenna työnimikettä tai lisää tarkempia tietoja kuvaukseen työn sisällöstä ilmaistaksesi selkeämmin, mitä ominaisuuksia odotat työnhakijalta.

Sponsoroitujen työpaikkojen budjetti Jos julkaisit työpaikkasi ilmaisena ilmoituksena ja haluat saada enemmän työnhakijoita, voit tehdä ilmoituksestasi helpommin löydettävän työnhakijoille kasvattamalla Sponsoroidut työpaikat -budjettiasi. Sponsoroidut työpaikat saavat jopa viisi kertaa enemmän napsautuksia kuin ilmaiset ilmoitukset.* Jos työpaikkasi on jo sponsoroitu, kasvattamalla budjettiasi voit lisätä mahdollisuuksiasi löytää lahjakkuuksia, joista on markkinoilla paljon kilpailua.

Työhakemuksen kysymykset Riippuen ilmoituksestasi kiinnostuvien työnhakijoiden tasosta voit myös tarvittaessa lisätä työhakemuksen kysymysten määrää. Näin varmistat, että työnhakijoilla on tarvitsemasi taidot ja kokemus.

*Lähdetieto: Indeed (maailmanlaajuinen)