Tehokkuusraportti

Jotta voit arvioida sponsoroidun työilmoituksesi tehokkuutta Indeed-sivustolla, tarjoamme Indeed-tililläsi tehokkuusraportin.

Tehokkuusraportin tarkasteleminen:

1. Mene sivustolle Indeed ja kirjaudu sisään
  2. Napsauta kohtaa Tehokkuusraportti Työpaikat-välilehden alaosassa
  3. Valitse pudotusvalikosta, mitä sponsoroitua työilmoitusta haluaisit tarkastella
  4. Valitse tilastollinen ajanjakso sivun oikeasta laidasta

Napsautukset: kuinka monta kertaa työnhakijat napsauttavat sponsoroitua työilmoitustasi tarkastellakseen työpaikan täydellisiä tietoja

Impressiot: sponsoroidun työilmoituksesi näyttökerrat hakutuloksissa

Napsautusten osuus (CTR, Click Through Rate): napsautusten prosentuaalinen osuus vaikutelmista

Napsautuskohtainen hinta (CPC, Cost per Click): yksittäisestä napsautuksesta veloitettava keskimääräinen maksu

Kulut: sponsoroidun työilmoituksen kokonaiskulut

Hakemukset: sponsoroituun työilmoitukseen vastanneiden työnhakijoiden määrä

Hakuprosentti: työhakemuksen lähettäneiden prosentuaalinen osuus sponsoroitua työilmoitusta napsauttaneista työnhakijoista

Hinta/hakemus: kulut jaettuna hakemusten määrällä