Tehokkuusraportti

Jotta voit arvioida sponsoroidun työpaikkailmoituksesi tehokkuutta, tarjoamme Indeed-tililläsi tehokkuusraportin.

Tehokkuusraportin tarkasteleminen:

1. Siirry osoitteeseen employers.indeed.com ja kirjaudu sisään.
  2. Napsauta kohtaa "Työpaikat" sivun ylälaidassa.
  3. Napsauta kohtaa "Tehokkuusraportti" Työpaikat-välilehden alaosassa
  4. Valitse pudotusvalikosta, mitä sponsoroitua työpaikkailmoitusta haluat tarkastella.
  5. Valitse tilastollinen ajanjakso sivun vasemmasta laidasta aiempien mittaustulosten tarkastelemiseksi.

Napsautukset: kuinka monta kertaa työnhakijat napsauttavat sponsoroitua työpaikkailmoitustasi tarkastellakseen työpaikan kaikkia tietoja.

Näyttökerrat: sponsoroidun työpaikkailmoituksesi näyttökerrat hakutuloksissa.

Napsautusten osuus (CTR, Click Through Rate): napsautusten prosentuaalinen osuus näyttökerroista.

Napsautuskohtainen hinta (CPC, Cost per Click): yksittäisestä napsautuksesta veloitettava keskimääräinen maksu.

Kulut: sponsoroidun työpaikkailmoituksen kokonaiskulut.

Hakemukset: sponsoroitua työpaikkaa hakeneiden työnhakijoiden määrä.

Hakuprosentti: työhakemuksen lähettäneiden prosentuaalinen osuus sponsoroitua työpaikkailmoitusta napsauttaneista työnhakijoista.

Hinta/hakemus: kulut jaettuna työhakemusten määrällä.