Indeed-yrityssivut

Indeed-yrityssivullasi voit kertoa yrityksesi tarinan miljoonille työnhakijoille ilmaiseksi. Työnantaja-arvosteluineen, työpaikkoineen, palkkatietoineen ja valokuvineen yrityssivu antaa työnhakijoille hyvän kuvan yrityksestäsi, ennen kuin he hakevat siitä työpaikkaa.

Jokaisella Indeed-palvelun kautta työpaikkoja tarjoavalla työnantajalla on automaattisesti yrityssivu. Kaikki yrityssivun toiminnot ovat ilmaisia. Työnantajat voivat muokata sivujaan ja vastata arvosteluihin. Ottamalla sivun käyttöön ja päivittämällä sitä voit kehittää työnantajabrändiäsi Indeed-palvelussa ja houkutella parhaita työnhakijoita.

Ilmaisen yrityssivun käyttöönottoa varten ei tarvita työnantajatiliä:

1. Mene osoitteeseen http://www.indeed.fi/rekrytoi/yrityssivut ja etsi yrityssivusi.
  2. Napsauta sivun oikeassa reunassa olevaa kohtaa "Ota tämä yrityssivu käyttöön".
  3. Napsauta seuraavalla sivulla kohtaa "Vaatimus".

Jos sinulla on työnantajatili ja tarjoat työpaikkoja Indeed-palvelussa, yrityssivusi on jo otettu käyttöön.

Yrityssivulle meneminen työnantajatilin kautta.

1. Mene osoitteeseen http://www.indeed.fi/rekrytoi ja kirjaudu sisään.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa sähköpostiosoitettasi.
  3. Valitse alasvetovalikosta kohta "Billing".
  4. Valitse "Billing History" napsauttamalla uudelleen sähköpostiosoitettasi.
  5. Valitse vasemmassa ylänurkassa olevaa kohtaa "Company Page".