Yrityssivun muokkaaminen

Yrityssivulle on helppo tehdä muutoksia. Alla on ohjeet vaihe vaiheelta. Niiden avulla pääset alkuun.

Yrityssivun muokkaaminen:

1. Kirjaudu Indeed-tilillesi.
  2. Napsauta sivun yläreunassa olevaa välilehteä "Yrityksen sivut".
  3. Napsauta yrityssivun oikeassa reunassa olevaa kohtaa "Muokkaa sivua".

Otsikkokuvan lataaminen sivulle:

1. Napsauta yrityssivun oikeassa reunassa olevaa kohtaa "Muokkaa sivua".
  2. Valitse kohta "Valitse kuva" kohdasta "Otsikkokuva".
  3. Valitse otsikkokuvatiedosto ja valitse "Avaa".

VINKKI: Otsikkokuvan koon pitää olla vähintään 980 x 200 pikseliä. Kuvan koon voi säätää sopivaksi. Suosittelemme, että ladattavan kuvan muoto on JPEG.

Yrityksen logon lataaminen sivulle:

1. Napsauta yrityssivun oikeassa reunassa olevaa kohtaa "Muokkaa sivua".
  2. Valitse kohta "Valitse kuva" kohdasta "Yrityksen Logo".
  3. Valitse logokuvatiedosto ja valitse "Avaa".

VINKKI: Logon koon pitää olla vähintään 400 x 160 pikseliä. Logon koon voi säätää sopivaksi. Suosittelemme, että ladattavan kuvan muoto on JPEG.

Mukautettu sisällön lataaminen sivulle:

1. Napsauta yrityssivun oikeassa reunassa olevaa kohtaa "Muokkaa sivua".
  2. Valitse otsikon "Mukautettu sisältö" alta kohta "Video", "Kuva" tai "Teksti".
  3. Lataa tiedosto tai kirjoita teksti ja napsauta "Tallenna".

VINKKI: Suosittelemme, että ladattavien kuvien kuvasuhde on 16:9 ja muoto JPEG. Mukautettu sisällön näkymisjärjestyksen voi muuttaa napsauttamalla lataamisen jälkeen eri kohtien vieressä olevia nuolia.

Some-sisällön liittäminen mukaan:

1. Napsauta yrityssivun oikeassa reunassa olevaa kohtaa "Muokkaa sivua".
  2. Valitse sivun osasta "Linkit" kohta "Muokkaa".
  3. Lisää Twitter-/Facebook-tilisi URL-osoite.
  4. Napsauta "Tallenna". Twitter-/Facebook-sivusi sisältö näkyy automaattisesti yrityssivulla.