Työpaikasta ilmoittaminen

Ilmoittaminen Indeed-palvelussa on nopein tapa saada työpaikkasi miljoonien työnhakijoiden nähtäväksi. Voit ilmoittaa täysin ilmaiseksi* tai sponsoroida työpaikkaa ja maksaa vasta kun työnhakijat napsauttavat tarjoamaasi työpaikkaa.

Työpaikasta ilmoittaminen, kun sinulla on jo Indeed-tili:

1. Siirry osoitteeseen employers.indeed.com ja kirjaudu sisään.
  2. Napsauta kohtaa "Julkaise työpaikka" sivun oikeassa yläkulmassa.
  3. Täytä työpaikan tiedot seuraamalla opastettuja vaiheita. Pääset seuraavaan vaiheeseen napsauttamalla Jatka.
  4. Tarkista tarjoamasi työpaikka seuraavassa näkymässä ja napsauta "Vahvista".

Työpaikasta ilmoittaminen, jos sinulla ei vielä ole Indeed-tiliä:

1. Siirry osoitteeseen fi.indeed.com/rekrytoi
  2. Napsauta kohtaa "Julkaise työpaikka".
  3. Luo Indeed-tili käyttämällä voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa, jossa on 10 merkkiä.
  4. Täytä työpaikan tiedot seuraamalla opastettuja vaiheita. Pääset seuraavaan vaiheeseen napsauttamalla Jatka.
  5. Tarkista tarjoamasi työpaikka seuraavassa näkymässä ja napsauta "Vahvista".

Kun olet täyttänyt muutamia lisätietoja tilistä ja valinnut budjettiasetukset, tarjoamasi työpaikka näkyy hetken kuluttua Indeed-palvelussa.

* Ehtojemme mukaisesti.