Käyttäjien yhdistäminen työnantajatiliin ja käyttöoikeuksien myöntäminen

Työnantajat voivat yhdistää Indeed-työnantajatilinsä jopa 10 000 käyttäjätiliin organisaation sisällä. Tämän ansiosta työtoverit, rekrytoijat ja palkkaavat esimiehet pääsevät tilille omilla sähköpostiosoitteillaan.

Näin voit lisätä uusia käyttäjiä työnantajatilille:

1. Kirjaudu sisään Indeed-työnantajatilillesi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa sähköpostiosoitettasi.
  3. Siirry Käyttäjät-sivulle klikkaamalla kohtaa "Käyttäjät". Täällä kaikki tiliin yhdistetyt käyttäjät näkevät muut käyttäjät, joilla on tilin käyttöoikeus, sekä heidän käyttöoikeutensa tason. He voivat myös kutsua uusia käyttäjiä.
  4. Klikkaa Kutsu käyttäjä -painiketta.
  5. Anna lisättävien käyttäjien sähköpostiosoitteet. Kaikilla linkittämilläsi sähköpostiosoitteilla on oltava Indeed-tili. Jos linkittämälläsi sähköpostiosoitteella ei ole Indeed-tiliä, käyttäjää kehotetaan luomaan sellainen.
  6. Valitse ne roolit, jotka haluat myöntää uusille käyttäjille (katso lisätietoja rooleista ja käyttöoikeuksista alta).
  7. Klikkaa Kutsu käyttäjä -painiketta.
  8. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköpostikutsu, jonka kautta käyttäjä voi liittyä tilille. Kutsun lähettämisessä voi kestää 5–10 minuuttia. Näet lähetetyt kutsut välilehdellä "Odottavat pyynnöt".
  9. Kun käyttäjä avaa sähköpostin ja hyväksyy kutsusi, hänen sähköpostiosoitteensa näkyy Käyttäjät-luettelossa. Voit muokata jokaisen käyttäjän käyttöoikeuksia tai poistaa käyttäjiä tililtä tällä sivulla.

Valittavissa olevat roolit ja käyttöoikeudet

Indeed-työnantajatilin ylläpitäjänä voit myöntää eri rooleja, joiden kautta käyttäjät saavat käyttöoikeuden tilin eri osiin.

Käyttöoikeudet

Roolit

Ylläpitäjä

Työnhakijat

Työpaikat

Laskutus

Rajoittamaton pääsy tilille

Kutsu ja hallinnoi muita käyttäjiä

Julkaise ja muokkaa työpaikkoja

Katsele työnhakijoiden tietoja, hallinnoi hakijoita ja ota heihin yhteyttä

Lähetä viestejä työnhakijoille Indeedin kautta ja sovi haastatteluja

Tarkastele/muokkaa laskutushistoriaa ja laskuja

Keskeytä, avaa ja sulje työpaikkoja

Lisää ja poista työpaikkailmoitusten budjetteja