Julkaise työpaikkailmoitus

Tilin poistaminen käytöstä

Jos haluat poistaa käytöstä työnantaja- tai julkaisijatilin, lähetä pyyntö asiakastukeemme ja pyydä ohjeita.

Huomaathan, että jos tililläsi ei ole enää työpaikkoja etkä käytä enää ansioluettelotuotettamme, sinulle ei kerry lisämaksuja, eikä tilisi sulkeminen ole tarpeen.



Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Palvelun toteuttaa Zendesk