Urasivustoltasi tai ATS-järjestelmästäsi julkaistujen työpaikkojen sponsorointi

Työnhakijat löytävät Indeedin avulla laajimman valikoiman heille sopivia työpaikkoja. Urasivustoltasi tai ATS-järjestelmästäsi julkaistujen työpaikkojen sponsorointi on edullinen tapa saada ne näkyvälle paikalle Indeedin hakutuloksissa päivittäin näkyvien tuhansien ilmaisten ja orgaanisten ilmoitusten joukossa. Voit helposti luoda sponsoroitujen työpaikkojen kampanjan seuraamalla näitä ohjeita.

1. Klikkaa Kaikki työpaikat- tai Kampanjat-välilehteä ja valitse Uusi kampanja.

2. Valitse urasivustoltasi tai ATS-järjestelmästäsi julkaistut työpaikat, jotka haluat mukaan kampanjaan.

• Hallinnoi kampanjan työpaikkoja: Lisää työpaikkoja valitsemalla sponsoroitavien työpaikkojen lähde. Lähteet näkyvät niiden työpaikkojen perusteella, joita Indeed on löytänyt urasivustoltasi tai ATS-järjestelmästäsi. Valittuasi lähteen työpaikat näkyvät sivun oikeassa reunassa. Tästä kohdasta voit valita, haluatko sponsoroida kaikkia työpaikkoja vai suodattaa sponsoroitaviksi vain tietynlaiset työpaikat.
  • Lisää työpaikkoja: Valittavissasi on useita suodatusvaihtoehtoja, kuten työnimike, maa ja kaupunki. Osa suodattimista, esimerkiksi työnimike, on haettavissa, joten löydät helposti oikeat työpaikat lisättäväksi mukaan kampanjaan. Kun olet määrittänyt suodattimen, näet päivitetyt tiedot sivun oikeassa reunassa niistä työpaikoista, jotka on lisätty kampanjaan. Voit jättää kampanjasta pois yksittäisiä työpaikkoja klikkaamalla niiden vieressä olevaa X-painiketta.
  • Jätä työpaikkoja pois: Määrittämällä lisäsuodattimia voit suodattaa pois työpaikkoja, jotka haluat jättää kampanjasta pois. Suosittelemme jättämään kampanjasta pois valtakunnallisella ja maakunnallisella tasolla ilmoitetut työpaikat, sillä ne saattavat kuluttaa budjettisi nopeasti.
  • Vie työpaikkalistaus: Vie lista kampanjaasi kuuluvista työpaikoista klikkaamalla Vie-painiketta näytön oikeasta yläreunasta.

3. Muokkaa kampanjoita ja hyödynnä lisäominaisuuksia.

Avainsana ja haku -ominaisuus on lisävalinta, joka auttaa valitsemaan työpaikkoja kampanjaan. Kampanjan hallinta tukee vain yhtä työpaikkojen valintatapaa: voit käyttää joko suodattimia tai Avainsana ja haku -ominaisuutta. Jos haluat muokata kampanjaa, joka on luotu kampanjan hallinnan vanhemmalla versiolla, näet vain Avainsana ja haku -valinnan.

4. Määritä kampanjabudjetti.

Kun olet valinnut kampanjaasi oikeat työpaikat, sinun tulee määrittää budjetti. Vaihtoehtoina ovat Automaattinen ja Tee tarjous klikkauksista.

• Automaattinen: Indeed optimoi kulutuksesi ja tarjoaa sinulle parhaan tuloksen edullisimmalla hinnalla ottaen huomioon budjettisi sekä aikavälisi. Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinun tulee määrittää budjetti ja budjetin aikaväli (kuukausittainen tai kertaluontoinen). Suosittelemme useimmille asiakkaille Automaattista budjettia.
  • Tee tarjous klikkauksista: Määritä tarjous, joka ilmaisee, minkä arvoinen mainoksen klikkaus on yrityksellesi. Et koskaan maksa määrittämääsi tarjousta enempää. Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinun tulee määrittää enimmäissumma, jonka olet valmis kuluttamaan yhtä klikkausta kohden. Voit myös määrittää kampanjabudjetille kuukausittaisen, päivittäisen tai kertaluontoisen enimmäiskulutuksen.

5. Määritä kampanjasi aikataulu.

Määritettyäsi budjetin sinun tulee valita kampanjan alkamisajankohta. Voit määrittää kampanjasi joko aktiiviseksi tai keskeytetyksi.

• Aktiivinen: Kampanjasi käynnistyy heti, kun se on luotu, tai jonakin valitsemanasi päivänä. Voit myös valita, haluatko jakaa budjettisi suhteellisesti ensimmäisen kuukauden aikana.
  • Keskeytetty: Sinun tulee muokata kampanjaa ja asettaa se alkamaan myöhempänä päivänä.

6. Aseta työpaikoille rajat (valinnainen).

Voit rajoittaa hakujen määrää tai työpaikkakohtaista kulutusta kaikissa yhteen kampanjaan kuuluvissa työpaikoissa. Kun sponsoroitu työpaikka saavuttaa sille asetetun rajan, sen näyttäminen keskeytetään. Jäljellä oleva budjettisi käytetään kampanjan aktiivisiin työpaikkoihin.

7. Nimeä kampanjasi ja lisää seurantatunnus.

Seurantatunnuksen lisääminen on valinnaista. Seurantatunnus on URL-osoitteeseen lisättävä pieni tekstinpätkä, joka auttaa seuraamaan työnhakijoiden klikkausten määrää sponsoroiduissa työpaikkailmoituksissa. Kaikki tunnukset lisätään automaattisesti segmenttien perusteella, mutta voit muuttaa tätä tarvittaessa.

8. Luo kampanja.

Kun olet täyttänyt kaikki osiot, klikkaa Luo kampanja. Kampanjasi näkyy nyt Työnantajan hallintapaneelissa.