Gesponsorde vacaturebudgetten

Bij Indeed betaalt u alleen wanneer kandidaten op uw vacatures klikken. Als u een vacature sponsort op Indeed, kunt u kiezen uit twee budgetmogelijkheden: Eenvoudig of Geavanceerd.

Categorie

Eenvoudig

Geavanceerd

Instellen

Kies hoeveel u per dag of per maand wilt uitgeven.

Kies hoeveel u in totaal wilt uitgeven.

Termijn

Terugkerend – het dagelijkse of maandelijkse budget, dat u hebt ingesteld, wordt automatisch aan het eind van de kalendermaand verlengd.

Levenslang – zodra het budget voor uw vacature verbruikt is, wordt de plaatsing verwijderd. U kunt het budget verhogen om te reactiveren.

Maximale cost-per-click (CPC)

Indeed beheert uw maximale cost-per-click, op basis van hoeveel uw dagelijkse of maandelijkse budget bedraagt.

U beheert uw maximale cost-per-click handmatig.

Einde uitgaven

U kunt op elk gewenst moment uw vacature pauzeren of sluiten. Ook kunt u een einddatum instellen.

Uitgaven aan de vacature zullen automatisch stoppen wanneer het budget is verbruikt. U kunt uw vacature ook op elk gewenst moment pauzeren of sluiten. Ook kunt u een einddatum instellen.

Vacaturebudget

Uw vacaturebudget is het middel waarmee u kunt bepalen hoeveel u uitgeeft aan reclame voor uw vacature. Met het Eenvoudig budget kunt u uw geld beheren via een vast schema totdat de vacature is gepauzeerd of gesloten of tot de gekozen einddatum wordt bereikt. Het Geavanceerd budget zal worden uitgegeven wanneer werkzoekenden klikken en zal worden gestopt wanneer het budget is verbruikt of wanneer de vacature wordt gepauzeerd of gesloten.

Maximale cost-per-click

Uw Maximale cost-per-click (CPC) heeft invloed op de zichtbaarheid van uw gesponsorde vacature op Indeed. Hoe hoger uw Max CPC, hoe groter de kans dat deze op pagina 1 uw vacature zal worden vertoond. De Max CPC moet worden ingesteld op basis van de vereiste vaardigheden voor de vacature die u probeert te vullen. Bij het Eenvoudig budget zal een hoger dagelijks of maandelijks budget voor een hoger CPC-bod in de zoekresultaten zorgen. Bij het Geavanceerd budget kunt u uw CPC handmatig instellen.