Mijn vacaturestatus aanpassen

U kunt de status van uw Gesponsorde Vacature-plaatsing op elk moment wijzigen op Indeed. Als u genoeg kandidaten hebt, of als u een nieuwe medewerker hebt aangenomen, kunt u de vacature pauzeren of sluiten. U kunt de vacature ook op ieder moment weer actief maken. De wijziging is vrijwel direct op Indeed te zien.

Om de status van uw Gesponsorde Vacature te wijzigen:

1. Ga naar employers.indeed.com en log in
  2. Klik op 'Vacatures' bovenaan de pagina
  3. Klik op de 'Status' van de vacature aan de rechterkant van de pagina
  4. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de status ('Actief', 'Gepauzeerd' of 'Gesloten') waarmee u de vacature wilt bijwerken

Actief: u wilt dat de vacature wordt getoond in de zoekresultaten en begint met de besteding van uw budget

Gepauzeerd: u wilt dat de vacature niet meer wordt getoond in de zoekresultaten, maar nog wel zichtbaar is in het vacaturedashboard

Gesloten: u wilt dat de vacature niet meer wordt getoond in de zoekresultaten, dat de vacature wordt verwijderd uit het vacaturedashboard en dat de vacature wordt gearchiveerd voor toekomstige raadpleging

Tip: als uw vacature is gesloten en u deze opnieuw actief wilt maken, moet u eerst op de link 'Gesloten vacatures tonen' klikken in de rechterbovenhoek van de pagina.