Vacature status aanpassen

Wanneer u genoeg kandidaten heeft, of de vacature heeft vervuld, dan kunt u de status van uw vacature op Indeed aanpassen.

Om de status van uw vacature te veranderen:

1. Ga naar indeed.com/hire en log in
  2. Klik op de link met “vacature aanpassen” onder de functienaam
  3. Wijzig de status van de vacature aan de onderkant van de pagina via het het drop-down menu naar: “Actief”, “Gepauzeerd” of “Gesloten”
  4. Klik op “Vacature opslaan” om eventuele wijzigingen op te slaan

U kunt de status van uw vacature op elk moment wijzigen, en de verandering zal vrijwel direct op Indeed worden doorgevoerd.