Sollicitaties bijhouden die via uw site binnenkomen

De Conversie Tracker is een unieke javascript code (pixel) dat ingevulde sollicitaties telt als gevolg van klikken op uw vacatures op Indeed. Wanneer u weet hoeveel sollicitaties u via Indeed heeft ontvangen, dan is het makkelijker om de effectiviteit van uw advertenties te evalueren en te vergelijken.

Welke gegevens worden door de Conversie Tracker gemeten?

• Conversion Tracker meet geaggregeerde gegevens in real-time wanneer er op uw vacature geklikt wordt. Er worden geen individuele of persoonlijke gegevens vastgelegd van de sollicitanten - het is alleen een teller die bijhoudt wanneer er een conversie heeft plaatsgevonden.

Hoe implementeer ik de Conversie Tracker code?

• Indeed zal u voorzien van een unieke javascript code.
  • Deze code moet worden toegevoegd aan de pagina op uw website die wordt weergegeven nadat een kandidaat een volledig ingevulde sollicitatie heeft ingediend.

Moet ik nog iets doen nadat de Conversie Tracker is geïnstalleerd?

• De Conversie Tracker begint automatisch met het tellen van de sollicitaties van kandidaten die via Indeed op uw site zijn terechtgekomen.
  • Laat ons weten wanneer de code is geïmplementeerd zodat we kunnen nagaan of de sollicitaties correct worden bijgehouden.