De taalinstelling wijzigen

Om onze klanten  over de hele wereld te ondersteunen, hebben we een toegewijd meertalig service team. Wanneer u uw account op Indeed aanmaakt, zal uw taalvoorkeur automatisch worden ingesteld op basis van de taal van uw browser of die van de landensite waar u zich op aanmeldt. Echter, u kunt uw taalvoorkeur wijzigen als u dit wenst.

Om de taalvoorkeur van uw Indeed Adverteerders account te wijzigen:

1. Ga naar indeed.com/personeel en log in
  2. Klik rechtsboven op uw e-mailadres
  3. Selecteer "factureergeschiedenis" van het drop-down menu
  4. Klik op Overzicht
  5. Selecteer de gewenste taal onderaan bij “Instellingen”, Taal.