Een vacature aanpassen

Het is heel eenvoudig om uw Gesponsorde Vacature aan te passen op Indeed. We raden aan om Effectieve vacaturetitels en -beschrijvingen creëren te lezen, zodat u het maximale uit uw vacatures kunt halen.

Individuele updates

Om details van uw vacature aan te passen:

1. Ga naar employers.indeed.com en log in bij uw account
  2. Klik op 'Vacatures' bovenaan de pagina
  3. Klik op 'Vacature aanpassen' onder de vacaturetitel

Vanuit dit scherm kunt u:

• De vacaturetitel en -omschrijving, locatie, vacaturestatus en het budget aanpassen
  • De tekst opmaken met functies zoals vet, cursief en bullet points om het uiterlijk van uw vacature te verbeteren Deze opties bevinden zich boven het veld 'Functieomschrijving'
  • Wijzig de status van de vacature via het keuzemenu onder de functieomschrijving naar: 'Actief', 'Gepauzeerd' of 'Gesloten'

Opmerking: gepauzeerde vacatures blijven zichtbaar in uw dashboard. Gesloten vacatures worden verborgen, maar kunnen worden opgehaald wanneer u klikt op 'Gesloten vacatures tonen'

Updates voor een aantal vacatures

1. Ga naar employers.indeed.com en log in bij uw account
  2. Klik op 'Vacatures' bovenaan de pagina
  3. Selecteer het vakje aan de linkerkant van elke vacature die u wilt bijwerken

Status:

• Selecteer 'Actief', 'Gepauzeerd' of 'Gesloten'
  • Bevestig de statuswijziging door op 'OK' te klikken

Budget:

• Er zijn twee opties waar u uit kunt kiezen: u kunt budget toevoegen of per vacature een maandbudget instellen.
  • Om budget toe te voegen, kiest u één van de aanbevolen bedragen ($ 100, $ 200 of $ 300) of u vult een aangepast bedrag in. Vergeet niet om op 'Budget toevoegen' te klikken.
  • Om een maandelijks budget in te stellen, kiest u het bedrag dat u per maand wilt besteden en klikt u vervolgens op 'Budget instellen'.