Vacaturetekst aanpassen

Het is heel makkelijk om uw vacature op Indeed aan te passen. Wij raden u aan om “Een effectieve functieomschrijving opstellen” te lezen met tips waarmee u uw vacatureteksten kunt optimaliseren om de beste resultaten te bereiken..

Updates voor 1 vacature

Om uw vacature te bewerken:

1. Ga naar indeed.com/personeel en log in
  2. Klik op de link met “vacature aanpassen” onder de functienaam

Vanuit dit scherm kunt u:

• Functienaam, locatie en taakomschrijving aanpassen
  • De tekst opmaken met functies zoals vet, cursief en bullet points om het uiterlijk van uw vacature te verbeteren. U kunt hiervoor de knopjes boven het veld voor de taakomschrijving gebruiken.
  • De status van de vacature wijzigen aan de onderkant van de pagina via het het drop-down menu naar: “Actief”, “Gepauzeerd” of “Gesloten”

Opmerking: Gepauzeerde vacatures blijven zichtbaar in uw dashboard. Gesloten vacatures worden verborgen, maar kunnen worden opgehaald wanneer u klikt op "gesloten vacatures tonen"

Updates voor een aantal vacatures

Om uw vacature bewerken of een budget vast te zetten:

1. Ga naar indeed.com/personeel en log in
  2. Selecteer het vakje aan de linkerkant elke vacature die u wilt bijwerken

Status:

1. Selecteer “Actief”, “Gepauzeerd” of “Gesloten” via het het drop-down menu aan de bovenkant
  2. Bevestig de statuswijziging door op “OK” te klikken

Budget:

• Er zijn twee keuzes via de knop “Budget instellen”: u kunt budget toevoegen of een maandbudget per vacature vaststellen
  • Om budget toe te voegen, kies één van de aanbevolen bedragen of vul een aangepast bedrag in. Zorg ervoor dat u op “Budgetten instellen” klikt.
  • Om een maandelijks budget te stellen, kiest u het bedrag dat u per maand wilt besteden en klik vervolgens op “Budgetten instellen”