Het prestatierapport

Om de effectiviteit van uw Gesponsorde Vacature op Indeed te peilen, staat er een prestatierapport in uw account.

Om uw prestatierapport te bekijken:

1. Ga naar employers.indeed.com en log in
  2. Klik op 'Vacatures' bovenaan de pagina
  3. Klik op 'Prestatierapport' onderaan het tabblad 'Vacatures'
  4. Selecteer in het vervolgkeuzemenu welke Gesponsorde Vacature u wilt bekijken
  5. U kunt het datumbereik aanpassen aan de linkerkant van de pagina om voorgaande statistieken te bekijken

Klikken: het aantal keren dat een werkzoekende op uw Gesponsorde Vacature klikt om de volledige vacature bekijken

Vertoningen: het aantal keer dat uw Gesponsorde Vacature is weergegeven in de zoekresultaten

Klikfrequentie (CTR): de ratio van vertoningen en klikken

Kosten/klik (cost-per-click): de gemiddelde kosten voor elke klik die u ontvangt

Kosten: de kosten die u hebt opgebouwd voor uw Gesponsorde Vacature

Sollicitaties: het aantal werkzoekenden dat op uw Gesponsorde Vacature heeft gesolliciteerd

Sollicitatiefrequentie: het percentage van werkzoekenden dat solliciteert na het klikken op uw Gesponsorde Vacature

Kosten/sollicitatie (cost-per-apply): uw kosten gedeeld door het aantal sollicitaties