Prestatierapport

Om de effectiviteit van uw Gesponsorde Vacature op Indeed te peilen, staat er een prestatierapport in uw account.

Om uw prestatierapport te bekijken:

1. Ga naar indeed.com/personeel en log in
  2. Klik op "prestatierapport" aan de onderkant van de pagina van het vacatureoverzicht
  3. Selecteer uit het drop-down menu welke campagne u wilt bekijken
  4. U kunt de datum aanpassen om oudere gegevens te kunnen bekijken

Klikken: het aantal keren dat een werkzoekende op uw Gesponsorde Vacature klikt om de volledige vacature bekijken

Impressies: Het aantal keer dat uw Gesponsorde Vacature in de zoekresultaten wordt vertoond

Klikfrequentie (Click Through Rate): De ratio van impressies en klikken

Kosten/Klik (Cost per Click): De gemiddelde kosten voor elke klik die u ontvangt

Kosten: De kosten die u heeft opgebouwd voor uw Gesponsorde Vacature

Sollicitaties: Het aantal werkzoekenden dat op uw Gesponsorde Vacature heeft gesolliciteerd

Sollicitatie Ratio:  Het percentage van werkzoekenden dat solliciteert na het klikken op uw Gesponsorde Vacature

Kosten/Sollicitatie (Cost per Apply): Uw kosten gedeeld door het aantal sollicitaties