Direct solliciteren met Indeed

Met Direct Solliciteren van Indeed kunnen werkzoekenden binnen enkele seconden op vacatures solliciteren via desktop en mobiele apparaten met behulp van een Indeed CV of een cv-bestand. Als u uw vacatures rechtstreeks bij ons plaatst, gebruikt u ‘Direct Solliciteren’ al gratis!

Voordelen:

• Er staan honderdduizenden vacatures wereldwijd op Indeed en onze partnersites die ‘Direct Solliciteren’ ondersteunen. Als u uw vacatures rechtstreeks bij ons plaatst, dan wordt ‘Direct Solliciteren’ automatisch ingeschakeld.
  • Vacatures krijgen een duidelijk label in de zoekresultaten zodat werkzoekenden weten op welke vacatures zij met deze eenvoudige methode kunnen solliciteren.
  • Hou bij hoeveel sollicitaties u ontvangt via Indeed met uw Prestatierapport.
  • Sollicitaties worden doorgestuurd via uw applicant tracking system of e-mail.
  • Belemmeringen om te solliciteren worden verminderd en het aantal kandidaten neemt toe.

Mobiele apparaten:

• De app van Indeed wordt in meer dan 20 landen het meest gebruikt voor het zoeken naar banen.
  • U kunt de functionaliteit van Indeed gebruiken om interesse te wekken en sollicitaties te ontvangen, ook als uw eigen carrièrewebsite niet geschikt is voor mobiel.
  • Wereldwijd worden er elke maand meer dan twee miljoen nieuwe cv’s aan Indeed toegevoegd dus steeds meer mensen kunnen eenvoudig solliciteren met behulp van hun Indeed CV via een smartphone of tablet.

Wilt u ‘Direct Solliciteren’ ook toepassen op uw vacatures? Neem contact op voor meer informatie.