Belasting Toegevoegde Waarde (BTW)

Het Europese hoofdkantoor van Indeed is gevestigd in Dublin, Ierland en valt dusdanig ondere Ierse wetgeving. Als zodanig zijn wij verplicht om een BTW (Belasting Toegevoegde Waarde) in rekening te brengen voor alle advertentiekosten.

• Ierse adverteerders zijn verplicht om btw te betalen en moeten een geldig BTW-nummer invoeren op het account
  • Adverteerders uit de lidstaten van de Europese Unie betalen 0% BTW, mits er een geldig BTW-nummer is ingevoerd op het account
  • Adverteerders van buiten de Europese Unie zijn niet onderworpen aan de BTW en het BTW-veld is niet zichtbaar in het account

Voer het BTW-nummer van uw bedrijf in zodat het juiste btw-bedrag wordt aangerekend op de klikken die u voor uw Gesponsorde vacature ontvangt.

Om uw BTW-nummer toe te voegen:

1. Ga naar indeed.com/personeel en log in
  2. Selecteer Betalingsgegevens van het drop-down menu (rechtsboven in het scherm)
  3. Vul uw BTW-nummer in in het daarvoor bestemde veld en klik op "Doorgaan" om uw account bij te werken