Mijn bedrijfspagina bewerken

Het is eenvoudig om wijzigingen aan te brengen nadat u uw bedrijfspagina heeft geclaimd. Met de stapsgewijze instructies hieronder kunt u aan de slag.

Ga als volgt te werk om uw bedrijfspagina te bewerken:

1. Log in op uw Indeed-account.
  2. Klik boven aan de pagina op het tabblad 'Bedrijfspagina'.
  3. Klik aan de rechterkant van uw bedrijfspagina op 'Pagina aanpassen'.

Ga als volgt te werk om een header-afbeelding te uploaden:

1. Klik aan de rechterkant van uw bedrijfspagina op 'Pagina aanpassen'.
  2. Selecteer 'Afbeelding kiezen' onder het gedeelte 'Header-afbeelding'.
  3. Selecteer de afbeelding die u wilt uploaden en selecteer vervolgens 'Openen'.

TIP: Headerafbeeldingen moeten ten minste 980 x 200 pixels bevatten. Het formaat moet mogelijk worden aangepast zodat de afbeelding op uw pagina past. We raden u aan om foto's in JPEG-formaat te uploaden.

Ga als volgt te werk om een bedrijfslogo te uploaden:

1. Klik aan de rechterkant van uw bedrijfspagina op 'Pagina aanpassen'.
  2. Selecteer 'Afbeelding kiezen' onder het gedeelte 'Bedrijfslogo'.
  3. Selecteer de afbeelding en selecteer vervolgens 'Openen'.

TIP: logo's moeten ten minste 400 x 160 pixels bevatten. Het formaat moet mogelijk worden aangepast. We raden u aan om foto's in JPEG-formaat te uploaden.

Ga als volgt te werk om aangepaste inhoud te uploaden:

1. Klik aan de rechterkant van uw bedrijfspagina op 'Pagina aanpassen'.
  2. Selecteer 'Video', 'Afbeelding' of 'Tekst' onder de kop 'Aangepaste inhoud'.
  3. Upload uw bestand of voer tekst in en klik vervolgens op 'Opslaan'.