Een vacature plaatsen

Een vacature plaatsen op Indeed is de snelste manier om deze onder de aandacht te brengen van miljoenen werkzoekenden. U kunt een vacature volledig gratis* plaatsen of u kunt ervoor kiezen om uw vacature te sponsoren. U betaalt alleen voor de klikken van werkzoekenden op uw gesponsorde vacature.

Een vacature plaatsen als u al een Indeed account heeft:

1. Ga naar employers.indeed.com en log in
  2. Vul de details van de vacature in en klik op “Doorgaan”
  3. Vul de functie-eisen van de vacature in en klik op “Doorgaan”
  4. Bekijk het voorbeeld van uw vacature op het volgende scherm en klik op “Bevestig”

Een vacature plaatsen als u nog geen Indeed account heeft:

1. Ga naar indeed.com
  2. Klik op “Werkgevers / Plaats vacature” bovenaan de pagina
  3. Klik op “Vacature Plaatsen”
  4. Maak een Indeed account aan
  5. Vul in het volgende scherm de details van de vacature in en klik op “Doorgaan”
  6. Vul de functie-eisen van de vacature in en klik op “Doorgaan”
  7. Bekijk het voorbeeld van uw vacature op het volgende scherm en klik op “Bevestig”

Nadat u enkele aanvullende gegevens over uw account heeft opgegeven en uw budget heeft ingesteld zal uw vacature spoedig in de zoekresultaten van Indeed worden opgenomen.

*Onderhevig aan onze voorwaarden