Sponsede jobb-budsjett

Med Indeed betaler du bare når kandidater klikker på jobbene. Når du sponser en på jobb på Indeed kan du velge mellom to budsjettvalg: Enkel og Avansert.

Kategori

Enkel

Avansert

Oppsett

Velg hvor mye du ønsker å bruke per dag eller per måned

Velg hvor mye du ønsker å bruke totalt

Tidsramme

Gjentakende, på det daglige eller månedlige budsjettet settes automatisk fornyelse på slutten av kalendermåneden

Livstid, når jobbudsjettet er brukt opp, fjernes stillingsannonsen og du kan øke budsjettet for å reaktivere

Maksimal kost per klikk (CPC)

Indeed administrerer maksimal kost per klikk basert på hvor stort det daglige eller månedlige budsjettet er

Du administrerer manuelt maksimalt kost per klikk

Når stopper belastningene?

Du kan pause eller lukke jobben når som helst, i tillegg til å sette en sluttdato

Jobben vil automatisk avslutte belastningen når budsjett er oppbrukt, du kan i tillegg pause eller lukke jobben når som helst eller sette en sluttdato

Jobbudsjett

Jobbudsjettet er et verktøy som tillater at du kontrollerer hva du bruker på å annonsere stillingen. Det enkle budsjettet vil administrere midlene på en fast tidsplan inntil jobben er satt på pause, lukket eller at den treffer valgt sluttdato. Det avanserte budsjettet vil anvendes etter hvert som jobbsøkere klikker på annonsen og vil stoppes når budsjettet er oppbrukt, satt på pause eller lukket.

Maksimum kostnad per klikk

Din maksimum kostnad per klikk (CPC) påvirker synligheten til dine sponsede jobber på Indeed. Dess høyere maks CPC er satt, jo nærmere vil jobben havne side 1. Maks CPC bør settes basert på ferdighetskravene til jobben du forsøker å få besatt. På det enkle budsjettet, vil et høyere daglig eller månedlig budsjett tillate et høyere CPC-bud på søkeresultater. På det avanserte budsjettet kan du sette CPC manuelt.