Endre jobbstatus

Du kan når som helst endre statusen til den sponsede stillingen din på Indeed. Hvis du har nok kandidater – eller ansetter noen – kan du sette en stilling på pause, eller lukke den. Du kan når som helst åpne stillingen igjen. Endringen overtas nesten umiddelbart.

Slik endrer du statusen for den sponsede stillingen din:

1. Gå til employers.indeed.com og logg deg inn
  2. Klikk på «Jobber» øverst på siden.
  3. Klikk på «Status» for jobben til høyre på siden.
  4. Velg statusen (åpen, pauset, lukket) du vil oppdatere for stillingen fra nedtrekksmenyen.

Åpen – Du vil at stillingen skal dukke opp i søkeresultater og begynne å bruke av budsjettet.

Pauset – Du vil at stillingen skal fjernes fra søkeresultatene, men være synlig på kontrollpanelet for stillinger.

Lukket – Du vil at stillingen skal fjernes fra søkeresultatene, fjernes fra kontrollpanelet for stillinger og arkiveres til fremtidig referanse.

Tips: Hvis stillingen er lukket og du vil åpne den på nytt, må du først klikke på lenken «vis lukkede» i det øvre hjørnet til høyre på siden.