Fordelene ved sponsede stillinger

Sponsede stillinger er de første stillingene folk ser i Indeeds søkeresultater. Når noen gjør et stillingssøk på Indeed, er sponsede stillinger uthevet ovenfor de organiske søkeresultatene for å få maksimal synlighet hos relevante jobbsøkere.

Fordeler ved sponsing:

• Sponsede stillinger opprettholder sin fremtredende synlighet på toppen av søkeresultatene, øker trafikken til stillingene dine og øker antall søknader stillingene mottar.
  • Sponsede stillinger opprettholder sin topplassering for å fortsette å produsere kvalifiserte søkere, mens organiske eller «gratis» stillinger naturlig faller tilbake i søkeresultatene over tid.

Hvis du har jobber på bedriftens nettside, besøk no.indeed.com/rekruttering og klikk sponse jobber fra din nettside.  Hvis du ikke har stillinger på nettstedet ditt, kan du publisere dem direkte på Indeed. Besøk no.indeed.com/rekruttering og klikk på Publisere en stilling. Vennligst kontakt oss hvis du har spørsmål.