Sponse en jobb

Sponsede jobber er de første jobbene folk ser i Indeeds søkeresultater. Når noen gjør et jobbsøk på Indeed er sponsede jobber uthevet ovenfor de organiske søkeresultatene for å få maksimal synlighet hos relevante jobbsøkere.

Fordeler med sponsing:

• Sponsede jobber opprettholder sin fremtredende synlighet på toppen av søkeresultatene, og øker trafikk til jobbene dine med opp til 500% og øker antall søknader jobbene mottar.
  • Sponsede jobber på Indeed får opp til fem ganger flere klikk enn organiske jobber slik at du kan finne de riktige søkerene raskt.
  • Sponsede jobber opprettholder sin topplassering for å fortsette å produsere kvalifiserte søkere, mens organiske eller "gratis" jobber naturlig faller tilbake i søkeresultatene over tid.

Hvis du har jobber på bedriftens nettside, besøk Indeed og klikk sponse jobber fra din nettside. Hvis du ikke har jobber på nettstedet ditt, kan du legge dem direkte på Indeed. Besøk Indeed og klikk på Innlegg jobb. Vennligst kontakt oss hvis du har noen spørsmål.