Spore søknader som sendes inn gjennom nettstedet ditt

Conversion Tracker er en unik javascript-kode (piksel) som teller fullførte søknader som følge av klikk på jobbannonser på Indeed. Å vite antall søknader du har mottatt fra Indeed vil gjøre det enkelt å evaluere og sammenligne effektiviteten til Indeed-annonsene.

Hvilke data vil Conversion Tracker fange opp?

• Conversion Tracker fanger opp sanntidsaggregerte data for søknader fremmet som et resultat av klikk på jobben din på Indeed. Det er ingen individuelle eller personlige data tatt fra søkernes søknader - det er rett og slett en teller som sporer at det har skjedd en konvertering.

Hvordan implementerer jeg Conversion Tracker-koden?

• Indeed vil gi deg en unik javascript-kode.
  • Denne koden skal legges til den siden på nettstedet ditt som vises etter en kandidat har sendt inn utfylt søknadsskjema.

Trenger jeg å gjøre noe når Conversion Tracker er installert?

• Conversion Tracker vil automatisk begynne å logge søknader fra kandidater som kommer fra Indeed.
  • Vennligst gi Indeed beskjed slik at vi kan bekrefte at koden er installert og sporer applikasjoner riktig.