Om Indeed

Indeed er verdens ledende jobbside og den mest brukte eksterne ansettelseskilden for tusenvis av arbeidsgivere. Vår jobbsøkemotor gir jobbsøkere tilgang til millioner av jobber fra hele Internett. Når du betaler for å annonsere dine jobber på Indeed, vil du hjelpe jobben din med å vises for kvalifiserte kandidater for alle typer stillinger.

Med Indeed får du:

•  Mer trafikk og søknader for mindre penger med betaling per klikk -annonsering.
  •  Ingen kontrakter, minimumskrav eller forpliktelser — du kan lukke jobben når som helst.
  •  Fremtredende plassering når du betaler for en sponset jobb.
  •  Lave kostnader per leie og målbare resultater.
  •  Mulighet til å publisere gratis*

For mer informasjon, vennligst kontakt oss.

*I henhold til våre vilkår