Redigere en jobb

Det er veldig enkelt å gjøre endringer i din jobbannonse på Indeed. Vi anbefaler at du leser Skrive effektive jobbtitler og beskrivelser for å sikre at jobbene er optimalisert for å oppnå de beste resultatene.

Individuelle oppdateringer

For å redigere dine jobbdetaljer:

• Besøk Indeed og logg på kontoen din.
  • Klikk "Redigere jobb" på arbeidsgiver-dashbordet.

Fra redigeringsskjermen kan du:

• Redigere jobbtittel, sted og stillingsbeskrivelse.
  • Bruke våre alternativer for tekstformatering, for eksempel fet, kursiv og punkter for å forbedre utseendet på jobbannonsen. Disse alternativene kan bli funnet under jobbeskrivelsesfeltet.
  • Endre statusen til jobbannonsen til åpen, pauset eller lukket med statusrullegardinmenyen under stillingsbeskrivelsen.

Merk: Pausede jobber forblir synlige i dashbordet. Lukkede jobber er skjult, men kan hentes ved å klikke på "vis lukkede".

Masseoppdateringer

For å redigere dine jobbdetaljer eller sette et budsjett:

• Besøk Indeed og logg på kontoen din.
  • Marker avkrysningsruten på venstre kolonne for den jobben du ønsker å oppdatere.

Status:

• Velg åpen, lukket eller pauset.
  • Bekreft statusendringer ved å klikke OK.

Budsjett:

• To alternativer å velge mellom; legge til budsjett eller angi et månedlig budsjett per jobb.
  • For å legge til budsjett, velg et av de anbefalte budsjettbeløpene (20 EUR, 40 EUR, eller 80 EUR) eller velg et egendefinert beløp. Husk å klikke Legg til budsjett.
  • For å sette et månedlig budsjett, velg hvor mye du ønsker å bruke per måned, og klikk deretter Sett budsjett.