Redigere en stilling

Det er veldig enkelt å gjøre endringer i dine sponsede stillingsannonser på Indeed. Vi anbefaler at du leser Skrive effektive stillingstitler og beskrivelser for å sikre at stillingene er optimalisert for å oppnå de beste resultatene.

Individuelle oppdateringer

For å redigere dine stillingsdetaljer:

1. Besøk employers.indeed.com og logg inn på kontoen din
  2. Klikk på «Stillinger» øverst på siden
  3. Klikk på «Rediger stilling» under stillingstittelen

Fra redigeringsskjermen kan du:

• Redigere stillingstittel, sted og stillingsbeskrivelse, budsjett og status på stillingen.
  • Bruke våre alternativer for tekstformatering, for eksempel fet eller kursiv tekst og punktlister for å forbedre utseendet på stillingsannonsen. Disse alternativene kan du finne under stillingsbeskrivelsesfeltet.
  • Endre statusen til stillingen til åpen, pauset eller lukket ved hjelp av statusnedtrekksmenyen under stillingsbeskrivelsen.

Merk: Pausede stillinger forblir synlige på kontrollpanelet. Lukkede stillinger blir skjult, men kan hentes ved å klikke på «vis lukkede».

Masseoppdateringer

1. Besøk employers.indeed.com og logg inn på egen konto
  2. Klikk på «Stillinger» øverst på siden
  3. Marker avkrysningsruten i venstre kolonne for stillingen du ønsker å oppdatere

Status:

• Velg åpen, lukket eller pauset.
  • Bekreft statusendringer ved å klikke OK.

Budsjett:

• Du har to alternativer å velge mellom; legge til budsjett eller angi et månedlig budsjett per stilling.
  • Skal du legge til budsjett, velger du et av de anbefalte budsjettbeløpene (20 EUR, 40 EUR, eller 80 EUR) eller velger et egendefinert beløp. Husk å klikke «Legg til budsjett».
  • Skal du angi et månedlig budsjett, velger du hvor mye du ønsker å bruke per måned, og klikker deretter «Fastsett budsjett».