Resultatrapport

For å måle effektiviteten til din sponsede jobb på Indeed, tilbyr vi en resultatrapport i din Indeed-konto.

For å se resultatrapport:

1. Besøk Indeed og logg på.
  2. Klikk på "Resultatrapport" nær bunnen av jobber-fanen.
  3. Velg fra rullegardinmenyen hvilken sponset jobb du ønsker å se.
  4. Endre datoperioden på siden for å se tidligere beregninger.

Klikk: Antall ganger en jobbsøker klikker på din sponsede jobb for å se fulle stillingsdetaljer.

Visninger: Antall ganger sponsede jobber vises i søkeresultatene.

CTR (Klikkrate):  Forholdet visninger til klikk.

Kostnad per klikk: Kostnaden som pådras for hvert klikk du mottar i gjennomsnitt.

Kostnad: Kostnaden som har påløpt for din sponsede jobb.

Søknader: Antallet jobbsøkere som har søkt på din sponsede jobb.

Søknadsfrekvens: Prosentandelen av jobbsøkere som søker etter å ha klikket på den sponsede jobben.

Kostnad per søknad: Din kostnad delt på antall søknader.