Indeed Søk

Indeed Søk tillater jobbsøkere å søke på jobber i løpet av sekunder på PC-er og mobile enheter ved hjelp av en Indeed CV eller en tradisjonell CV-fil. Hvis du publiserer direkte med oss, vil jobbene dine kunne bruke Indeed Søk gratis!

Fordeler:

• Hundretusener av jobber over hele verden på Indeed og våre partnernettsteder støtter nå Indeed Søk. Hvis du publiserer hos oss ​​direkte, blir jobbene dine automatisk aktivert.
  • Jobber er tydelig merket i Indeeds søkeresultater for å la jobbsøkere vite hvilke jobber som har denne enkle søkemetoden.
  • Spor hvor mange søknader du får fra Indeed gjennom Resultatrapport.
  • Søknader sendes til deg gjennom ditt rekrutteringssystem eller e-post.
  • Terskelen for å fylle ut en søknad reduseres og antall søkere øker.

Mobil- og tablet-enheter:

• Indeed er #1 mobil jobbsøkingsapp i over 20 land.
  • Du kan bruke Indeed Søk for å fange interesse og applikasjoner fra mobile jobbsøkere, selv om karrieresiden ikke er aktivert for mobil.
  • Med mer enn to millioner nye CV som blir lagt til Indeed fra hele verden hver måned, kan et økende antall mennesker søke enkelt ved hjelp av en Indeed CV på en smarttelefon eller et nettbrett.

Ønsker du å legge til Indeed Søk på jobbene dine? Kontakt oss for å lære mer.