Faktureringssyklus

Din Indeed faktureringssyklus starter når kredittkortet du oppgir blir godkjent. Et midlertidig beløp kan bli plassert på nye kredittkort for $1.00 (eller tilsvarende beløp for den lokale valutaen), basert på utstedelse av bankens krav. Vanligvis forsvinner dette beløpet innen tre virkedager. Du kan bare angi ett kredittkort per konto.

Typisk faktureringssyklus:

Saldoen er den totale kostnaden påløpt for alle sponsede jobber som er lagt til kontoen din.

• Kostnader vil umiddelbart bli behandlet når du når 25 EUR og igjen etter hver økning på 500 EUR.
  • Alle utestående beløp vil bli behandlet på den første dagen i neste måned.

I tillegg til EUR, støtter Indeed også følgende valutaer: USD, GBP, CAD, AUD, CHF, INR, SGD, BRL og JPY.

For å oppdatere kredittkort på kontoen:

• Besøk Indeed og logg på.
  • Klikk på e-post i øvre høyre hjørne.
  • Naviger til faktureringsinformasjon.