Merverdiavgift (EU klienter)

Indeeds europeiske hovedkontor er basert i Dublin, Irland og er underlagt irsk lov. Som sådan er vi pålagt å tillegge moms (merverdiavgift) på alle annonseringskostnader.

• Irske annonsører er pålagt å betale moms, og du må taste inn et gyldig momsnummer på kontoen din.
  • Annonsører fra medlemsstater i EU kan pålegges 0% MVA, forutsatt at du skriver inn et gyldig momsnummer på kontoen din.
  • Annonsører utenfor EU er ikke merverdiavgiftspliktig og momsfeltet vil ikke være synlig på din konto.

Sørg for at du er belastet riktig MVA-beløp på klikkene mottatt til din sponsede annonse/kampanje ved å legge inn ditt firmas MVA-nummer til din Indeed-konto der det er aktuelt.

For å legge til MVA-nummeret:

1. Besøk Indeed og logg på kontoen din.
  2. Velg faktureringsinformasjon fra rullegardinmenyen (øverst til høyre på skjermen).
  3. Skriv inn din MVA-ID i det aktuelle feltet og klikk "Fortsett" for å oppdatere kontoen din.