Rediger din Firmaside

Etter å ha laget en Firmaside er det lett å gjøre forandringer. Vi har inkludert trinn-for-trinn-instruksjoner nedenfor for å hjelpe deg med å komme i gang.

For å redigere din Firmaside:

1. Logg inn på din Indeed-konto.
  2. Klikk på "Firmasider" øverst på siden.
  3. Klikk på "Rediger side" på høyre side av Firmasiden.

For å laste opp et header bilde:

1. Klikk på "Rediger side" på høyre side av Firmasiden.
  2. Klikk "Velg bilde" under "Header bilde"-delen.
  3. Velg header bilde-filen og velg "Åpne".

TIPS: Header bilder må være minst 980x200 piksler og må kanskje tilpasses for å passe. Vi anbefaler å laste opp bilder i JPEG-format.

For å laste opp en firmalogo:

1. Klikk på "Rediger side" på høyre side av Firmasiden.
  2. Klikk "Velg bilde" under "Firmalogo"-delen.
  3. Velg logo-filen og velg "Åpne".

TIPS: Logoer bør være 400x160 piksler, og må kanskje tilpasses for å passe. Vi anbefaler å laste opp bilder i JPEG-format.

For å laste opp egendefinert innhold:

1. Klikk på "Rediger side" på høyre side av Firmasiden.
  2. Velg "Video", "Bilde" eller "Tekst" under overskriften "Egendefinert innhold".
  3. Last opp filen eller sett inn tekst og klikk "Lagre".

TIPS: Vi anbefaler å laste opp bilder i 16:9-format og i JPEG-format. For å endre rekkefølgen på hvordan egendefinert innhold vises, klikker du på pilene ved siden av hvert element etter opplasting.

Integrere sosiale medier:

1. Klikk på "Rediger side" på høyre side av Firmasiden.
  2. Velg "Rediger" under "Lenker"-delen på siden.
  3. Sett inn webadressen til din Twitter/Facebook-konto.
  4. Klikk på "Lagre". Feeden din vil automatisk vises på Firmasiden.