Publisere en jobb

Å publisere en jobb er den raskeste måten å få jobben ut til millioner av jobbsøkere. Du kan publisere helt gratis* eller sponse en jobb og bare betale når arbeidssøkere klikker på jobben din.

Å publisere en jobb hvis du allerede har en Indeed-konto:

1.     Besøk employers.indeed.com og logg inn
  2.     Klikk "Publiser jobb" i øvre høyre hjørne på siden
  3.     Skriv inn i jobbdetaljene på neste skjerm og klikk på "fortsett"
  4.     Skriv inn i kravene til jobben på neste skjerm og klikk på "fortsett"
  5.     Forhåndsvis jobben på neste skjerm og klikk "bekreft"

Å publisere en jobb hvis du ikke allerede har en Indeed-konto:

1.     Besøk indeed.com/hire
  2.     Klikk på "Publiser jobb"
  3.     Opprett en Indeed-konto
  4.     Skriv inn i jobbdetaljene på neste skjerm og klikk på "fortsett"
  5.     Skriv inn i kravene til jobben på neste skjerm og klikk på "fortsett"
  6.     Forhåndsvis jobben på neste skjerm og klikk "bekreft"

Når du har fullført noen ekstra kontodetaljer og valgt dine budsjettinnstillinger, vil jobben bli lagt ut på Indeed innen kort tid.

*I henhold til våre vilkår