Ändra jobbstatus

Du kan när som helst ändra status på din sponsrade platsannons hos Indeed. Om du har tillräckligt många sökande, eller om du har rekryterat någon, kan du pausa eller stänga jobbannonsen. Du kan även öppna jobbannonsen igen när som helst. Dina ändringar införs nästan omedelbart.

Ändra status på ditt sponsrade jobb:

1. Gå till employers.indeed.com och logga in.
  2. Klicka på Jobb högst upp på sidan.
  3. Klicka på jobbets status till höger på sidan.
  4. Välj den status (öppet, pausat eller stängt) du vill ändra jobbet till på rullgardinsmenyn.

Öppet – Du vill att jobbet ska visas i sökresultat och börja dra från budgeten.

Pausat – Du vill att jobbet ska tas bort från sökresultaten men finnas kvar på jobbkontrollpanelen.

Stängt – Du vill att jobbet ska tas bort från sökresultaten och jobbkontrollpanelen, samt att det ska arkiveras för framtida bruk.

Tips: Om ditt jobb är stängt och du vill öppna det igen, måste du först klicka på länken ”Visa stängda” längst upp till höger på sidan.